Rodrygo Goes

Kongens klubb har bundet Rodrygo Goes til en ny langtidskontrakt, hvor den brasilianske spissen signerer en ny avtale frem til 2028.

Den unge forwarden har utmerket seg siden han begynte på klubbens førstelag i 2019, og Los Blancos følte seg tvunget til å forbedre og forlenge avtalen hans som skulle utløpe i 2025.

Rodrygo spilte en stor rolle i Real Madrids siste Champions League-triumf, og scoret viktige mål mot Chelsea i kvartfinalen før han satte et avgjørende skudd mot Manchester City sent i semifinalen.

Les: Éder Militao går opp i lønn og får en vanvittig utkjøpsklausul på 10 milliarder

Lønnsøkning og utkjøpsklausul på en milliard euro
Det eneste som mangler er signaturen for å fullføre forlengelsen som er avtalt mellom Real Madrid og Rodrygo. Tanken er at dette skal skje neste uke. – Pr i dag tjener Rodrygo 60 millioner i året, ryktene går at han etter dette vil øke lønna med 50%.

Frigjøringsklausulen til forwarden vil være 1 milliard euro, som har blitt normen i Real Madrid for nøkkelspillere, en symbolsk «hands-off»-sum.

I en tid med flere friere på brasilianeren, med spesiell insistering fra Premier League, men prioriteringen til Real Madrid og spilleren har alltid vært å holde sammen.

Den sportslige ledelsen har også belønnet Rodrygos lojalitet og utvikling med en betydelig lønnsøkning.

Les: Duncan Ferguson har planer utenfor Everton