Bilde: Stjørdals-Blink Fotball: Madhu og Håvard Lorentsen

Det går ikke bra med Stjørdals-Blink om dagen, de ligger nederst på tabellen i OBOS-Ligaen og økonomien er svært skrall. – Klubben har sett seg nødt til å kreve at alle spillerne går ned til minstelønn, alle ble med på det unntatt to.

«Stjørdals-Blink Fotball har etter felles enighet med Madhu og Håvard Lorentsen avsluttet kontraktsforholdet for de to. Spillerne er dermed ferdige som Blink-spillere i denne omgang.» skriver klubben på sin hjemmeside.

Lorentsen signerte for Blink sommeren 2020 mens Madhu kom til klubben før 2022-sesongen.

Les: The Athletic: Christian Eriksen har akseptert tilbudet!

«Det er to solide spillere, men også to flotte personer som nå ikke lengre blir å se i garderoben eller på banen for oss. Det er synd, samtidig har vi respekt for deres valg. Begge to har vært gode eksempler på hva en Blinkspiller er og skal være. Vi ønsker begge lykke til videre i karrierene sine», sier A-lagstrener Snorre Lillebo.

På klubbens nettside kom det onsdag fram at spillergruppa ikke godtar minstelønn. Tidligere i juni forklarte styreleder Erling Johansen i Stjørdals-Blink at lønnsredusering og minstelønn var et av tiltakene for å redde klubbens økonomi.

LES: Leeds har solgt Kalvin Phillips

Ifølge TV 2 ville bruttolønnen da ligge på 4.000 kroner.

Lorentsen signerte for Blink sommeren 2020, mens Madhu kom til klubben før 2022-sesongen.