Portugiser on fire - så lenge det holdt hos Spurs. (foto: tottenham, twitter)

Vi syntes litt synd på den tidligere portugisiske ulvelederen da spillet i Tottenham endte med tidlig exit. På Molineux hadde Santo bygd opp en Wolverhampton-tropp som de beste Premier League-klubbene hatet å spille mot, hos Tottenham virket det som han ble en brikke i spillet som ledet Antonio Conte tilbake til London. Ikke overraskende trenger portugiseren å ta «et hvileskjær» langt unna Premier League.

Santo har stått uten jobb siden han fikk sparken hos Tottenham i begynnelsen av november 2021, på mandag kom bekreftelsen på at han er tilbake i manesjen.

LES: Duncan Ferguson har planer utenfor Everton

Denne gangen skal han lede den saudiarabiske klubben Al-Ittihad.

Forrige sesong endte Al-Ittihad på den kjedelige andreplassen i den saudiarabiske toppdivisjonen, Santo skal bruke sine magiske trenerfingre fra Wolverhampton til å få ut det som skal til for å gå helt til topps.

LES: Nottingham Forest kliner til med 150 millioner og kjøper Bundesliga-kaptein

Vi ønsker Santo lykke til med jobben, men kan ikke dy oss med å stille et digert spørsmålstegn til valg av klubb. Det som er sikkert, er at 48-åringen har det som skal til for å lede en Premier League-klubb. Kanskje muligheten dukker opp i løpet av oktober, november når erfaringsmessig de første klubbene får hetta og sender manageren sin på porten?