Må få skydekket til å bryte opp over Man Utd.. (foto: united, twitter)

Det er vanlig at spillere på vei inn i ny klubb ikke er så snakkesalige før overgangen blir offentliggjort. Tyrell Malacia er tydeligvis så ivrig at han ikke kan vente.

For mens vi venter på Manchester Uniteds presentasjon av den frem til nå Feyenoord-spilleren, tok venstrebacken oss med ned memory lane.

Da han som trettenåring på Feyenoord-akademiet så van Persie signere for Manchester United, var han fast bestemt på at han selv skulle gå ut på Old Trafford i United-drakt.

– Som en av de største klubbene i verden, med en fantastisk stadion, en vidunderlig historie, og selvsagt med mange toppspillere som har spilt der. Jeg har alltid fulgt Manchester United fordi Robin van Persie spilte der, som Feyenoord-spiller. Derfor fikk jeg en ekstra god følelse, begynne Malacia til De Telegraaf.

Som selv var i Manchester og fikk testet forholdene.

-Som ungdomsspiller i Feyenoord besøkte vi Manchester United for å spille en turnering. Den gang sa jeg til meg selv: «Jeg kommer tilbake hit én dag». Nå har det gått i oppfyllelse, og det er selvfølgelig vidunderlig, kommer det fra den nederlandske landslagsspilleren.

Det er heller ikke tilfeldig at det er nettopp Malacia som ender opp på Old Trafford. Den lynraske backen med 136 Feyenoord-kamper (4 scoringer, 10 assists) er håndplukket av Erik ten Hag.

-Jeg har hatt noen gode samtaler med ham, og jeg har en virkelig god følelse, sier Malacia.

Med Robin van Persie som Feyenoord-trener, tipper vi forbildet til Malacia også har lagt inn ett godt ord for 22-åringen.

Da har Malacia gjort jobben til markedsavdelingen hos United. Vi er allerede informert om det som kommer fra klubben denne uken, ingen grunn til å bruke mye tid på presentasjonsvideoer. Vi digger at Man Utd henter inn spillere som faktisk drømmer om å få bære den røde drakta!

LES: Bekreftet: Nuno Santo tilbake

OPPDATERT: Senere på tirsdagen kom bekreftelsen