Ser? (foto: barcelona, twitter)

Cristiano Ronaldo skal pent ha bedt om å slippe ut av kontrakten med Manchester United, noe som i praksis betyr at CR7 er ferdig med sin andre og siste runde på Old Trafford. Spørsmålet er hvilken klubb United tør å slippe Ronaldo til før kommende sesong.

Linken til Chelsea er sterk, der Todd Bohely skal make his mark på Stamford Bridge. Den optimale prestisjesigneringen er uten tvil Ronaldo The Great. At Manchester United tillater spilleren med 18 Premier League-scoringer forrige sesong ende opp hos rivalen i mørkeblått, den kan vi ikke se komme.

LES: Ten Hags signering klarte ikke å vente på bekreftelsen fra Manchester United

Så er det Bayern München med sin Lewandowski-floke som også har vært på portugiseren, men har en lønnsstruktur som definitivt ikke er kompatibel med 37-åringens forventninger. Et comeback til Real Madrid er alltid en mulighet, men vi ser heller ikke at Carlo Ancelotti kommer til å akseptere at CR7 kommer seilende inn og forstyrre harmonien i troppen som ga kongeklubben trofeene i Champions League og La Liga.

Ryktet om at José Mourinho jobber hardt for å overtale sin tidligere Real Madrid-spiller er også varmt, men når hovedargumentet til Ronaldo for exit United er trangen til å fylle på scoringskontoen i Champions League (og tittelen), er Roma ute av bildet med sin europaliga-billett.

Noen flere beilere på lur?

Ifølge flere spanske medier har Ronaldo-agent, Jorge Mendes, tatt turen til den tidligere erkerivalen til klienten sin. AS hevder Mendes nylig hadde et møte med Barcelona-president Juan Laporta. De to skal være kompiser, og diskuterte muligheten for at Barca henter Rea Madrid-ikonet Ronaldo til Camp Nou i sommer.

Etter at Barcelona ga fra seg 10 prosent av TV-rettighetene til klubben mot noen raskt utbetalte milliarder, har Laporta et sterkt behov for å vise verden at Barcelona er tilbake i føringen på overgangsmarkedet. En Ronaldo-signering hadde vært det ultimate signalet til rivalene om at Barcelona is back. Hvordan klubben, som har krevd kraftige lønnskutt fra samtlige Barca-spillere, skal forklare hvorfor de henter en av verdens desidert best betalte spiller, det er et annet spørsmål.

Det er vel heller ikke helt problemfritt for klubbpresidenten å skulle ta en kaffe med manager Xavi og fortelle at han skal legge angrepsplanen rundt spilleren som var Xavis erkerival på banen i perioden 2009-2015.

LES: Rodrygo er helt uinteressert i alle friere

Vi putter Barcelona-linken til Ronaldo i skuffen nederst til høyre.