Presenterer en godt kledd viking, eller en norrøn gud.

Det har vært helt tydelig for alle som følger med i tyrkisk fotball at Adana Demirspor mener alvor med sin satsning. – Med nye svært pengesterke eiere i ryggen har de det siste året brukt penger som en storklubb. I fjor ansatte de den 48 år gamle «trenergeniet «Vincenzo Montella som har til tross for ung alder har ledet klubber som Roma, Sevilla, AC Milan.

Adana Demirspor har helt klart blitt en bedre klubb, men mangler litt for å kunne spise kirsebær med de store gutta. Etter fem kamper spilt i denne sesongens Süper Lig ligger de på en 6.plass med tre seiere, et tap og en uavgjort.

Den norske høyrebacken Jonas Svensson har allerede vært i klubben i et år. De to går nå fra å være kamerater og konkurrenter til nå også å bli lagkamerater, Fredrik Gulbrandsen spilte frem til å vår for Istanbul Basaksehir.

LES: Bild: Chelseas første Potter-signering kommer fra Bundesliga

Les: Kjetil Knutsen favoritt til å overta Premier League-klubb

Sist sommer var det Super Mario som var det store, men etter en krangel med manager Vincenzo Montella ble kontrakten terminert. – Det åpnet opp døra for Fredrik Gulbrandsen som er langt lettere å ha med å gjøre enn Mario Balotelli som er klar for sin klubb nummer 11!.

29 år gamle Fredrik Gulbrandsen var hjemme i sommer og trente med sin barndomsklubb Lillestrøm. I 2013 kjøpte Molde spissen for 3 millioner kroner som tre sesonger senere solgte han til RB Salzburg for det dobbelte. – Det var siste gang Fredrik Gulbrandsen ble solgt, etter det har det dreid seg om låneopphold (New York FC) og gratis overganger.