Mario Balotelli, italieneren som er født i Palermo i 1990, har har forlatt den tyrkiske klubben Adana Demirspor etter en krangel med manager Vincenzo Montella. I en kamp for litt siden så det ut som om de to skulle ryke i tottene på hverandre.

Den tidligere Inter Milan, Manchester City, AC Milan og Liverpool-spissen slutter seg nå til den 11. klubben i karrieren.

Adana Demirspor hadde ikke noe valg etter sammenstøtet med Montella, der manageren så ut til å miste beherskelsen langt mer enn spissen noen gang så ut til å gjøre. I tillegg til hendelsen, antas hans høye lønn på rundt 5 millioner euro også å være en grunn til at de ønsker å si farvel.

Italienske Paolo Tramezzani som er ansvarlig for Sion, og det skal ha vært en av de avgjørende faktorene i Balotellis beslutning om å dra til Sion. Det gjenstår å se hvordan Balotelli kommer overens med den kontroversielle presidenten Christian Constantin.

Les: Dette er spilleren som skal erstatte en av verdens dyreste

Han hadde også et tilbud fra AEK Athen.

Som alltid med Balotelli er det imidlertid mange som tviler på at flyttingen vil gå bra.

«Når jeg kjenner både Constantin og Balotelli, forventer jeg gnister og jeg frykter at forholdet deres ikke vil vare lenge,» sa La Regione-sjefredaktør Stefano Marelli til La Repubblica.

LES OGSÅ: Deadline Day: Aston Villa-supporterne får endelig noe å glede seg over