Har tatt over regien.

På søndag gjorde Man United-spillerne jobben med 2-1 seier mot Fulham og inn i VM-pausen med en finger på en av Champions League-billettene for neste sesong. 18-åringen Alejandro Garnacho gjorde jobben til Ronaldo som matchvinner med scoring på overtid i andre omgang, 37-åringen satt selv på tribunen ute med sykdom. Alt så ut til å bli en perfekt avslutning for Ten Hag. Så smalt det.

På søndag kom den beleilige lekkasjen fra et intervju Ronaldo har gjennomført med britiske TalkTV. Her sørger fotballikonet for at et brudd med Man United er uungåelig.

LES: Mirror: Har peilet seg inn på en av rivalenes keepere

-Jeg opplever at noen personer ikke vil ha meg i Manchester United, ikke bare denne sesongen, men også forrige sesong, begynner Ronaldo i intervjuet.

Ikke overraskende uttalelse, men så kommer det Ronaldo vet sørger for at han trolig aldri mer vil dra på seg den røde kampdrakta med Erik ten Hag på vakt.

-Jeg har ingen respekt for Erik ten Hag, for han viser ikke meg respekt. Hvis du ikke viser meg respekt, så vil jeg aldri gi deg den, sier Ronaldo i interjvuet som vises i sin fulle lengde på onsdag eller torsdag på TalkTV.

Da var det gjort. Ifølge Sky Sports stiller klubben seg uforstående til hvorfor Ronaldo har gjort dette intervjuet, ledelsen er skikkelig skuffet over de det ser på som Ronaldos respektløshet overfor klubben, manageren og medspillerne. Sky Sports hevder Man United nå ser på handlingsrommet i forhold til kontrakten som løper ut til sommeren.

Vi oppsummerer det hele med: Der kom bruddet.

LES OGSÅ: Manchester United mål sier det ville være en ære å spille for Liverpool