Skal ha en keeper som også er del av angrepsstyrken til United. (foto: united, twitter)

David de Gea har fortsatt ikke overbevist United-manageren om at han representerer Ten Hag-fotball for de kommende sesongene, det hjalp ikke at Luis Enrique har stemplet United-keeperen som «forbipassert» på det spanske landslaget. Det jobbes med keeper-alternativer hos de røde djevlene, nå har Graham Potters favoritt spilt seg inn på radaren.

Som Brighton-manager ga Potter keeper Robert Sanchez veien til det store gjennombruddet. Den spanske keeperen har vært en av suksessfaktorene hos Brighton de siste sesongene (for de som ikke ser på Brighton som en av rivalene til United, sjekk tabellen).

LES: Det var en tabbe å sparke Thomas Tuchel

Til VM-sluttspillet har 24-åringen kapret plassen til David de Gea i den spanske troppen.

Ikke noe å si på spensten heller. (foto: brighton, twitter)

Men det er ikke bare Potter-fotball Sanchez er som skapt for. Ifølge The Mirror er Brighton-keeperen, i tillegg til å være en av favorittene til Chelsea-manageren, også inne på radaren til Man United. Ifølge det engelske mediet har speiderne fra Old Trafford fulgt utviklingen til spanjolen nøye.

LES OGSÅ: Fremskyndte avgjørelsen til Pique

Sanchez har så langt i sesongen 17 baklengs på 13 Premier League-kamper mot De Geas 19 på tilsvarende antall kamper. Dette sier selvfølgelig ikke alt om en keeper, men en god del. United-speiderne har all grunn til å holde blikket vendt mot Sanchez.