Diego Simeone

Kritikken har haglet mot Atletico Madrid manager Diego Simeone etter at de ikke klarte å bli blant de siste 16. i Champions League og på grunn av poengtap i det siste beveger seg nedover La Liga tabellen. – De går inn i landslagspausen på en 5.plass i La Liga.

Manchester United ønsker å erstatte Cristiano Ronaldo med sin Portugal-angriper Joao Felix, men hans nåværende arbeidsgivere Atletico Madrid har svært overraskende fått beskjed av manager Diego Simeone at de på ingen måte må selge.

Les: Det var en tabbe å sparke Thomas Tuchel

I går, i første runde av Copa Del Ray kom første hint om at situasjonen var i ferd med å endre seg. Joao Felix spilte hele kampen mot Almazán og kvitterte med å score et mål.

Felix kom til Atletico fra Benfica for 126 millioner euro i 2019, og ble den nest dyreste tenåringen etter Kylian Mbappe. Det har ikke tatt av han har bare hatt 16 målinvolveringer i alle konkurranser i hver av de to siste sesongene.

Men Felix, som kan spille foran eller utenfor, har falt bak Alvaro Morata og Antoine Griezmann for den første rollen denne sesongen, og Rodrigo de Paul og Yannick Carrasco for sistnevnte.

Manchester United vil gjerne ha ham, spesielt hvis de kan få Ronaldo, som har blitt en hodepine for manager Erik ten Hag, inn i avtalen i bytte. Men Diego Simeone overrasker med å si han har fortsatt tro på Felix.

Simeone vil at Felix blir, men han har en god del reparasjonsarbeid å gjøre.
«Forhåpentligvis kan han fortsette å være med oss,» sa argentineren før Atletis Cope del Rey-oppgjør med femtelags Almazan. «Forhåpentligvis kan han prestere på det nivået han har vist når han har fått de mange mulighetene han har hatt.

«Og jeg skal fortelle deg noe: han er en fotballspiller med et mål, og det er det vi trenger.»

På grunn av lite spilletid går hans tre mål og assister innenlands gir ham en imponerende målinvolvering på ett hvert 85. minutt han har spilt.

Les: Sky Sports: Vil hente Marcelo Bielsa tilbake til Premier League

Felix reiser sammen med Ronaldo i den portugisiske troppen til det kommende verdensmesterskapet i Qatar, hvoretter begges fremtid vil bli klarere.