Maestro ved tegnebordet med god beinplass.

Den italienske reven er i slaget, ikke så rart. Etter returen til Premier League forrige sesong var det rett inn til Champions League-billett på bekostning av Arsenal. I sommerens overgangsvindu har Tottenham i tillegg sørget for at Conte får enda bedre arbeidsforhold.

Pierluigi Gollini er ute etter leieoppholdet, Steven Bergwijn og Cameron Carter-Vickers er begge solgt. Inn har Tottenham hentet Richarlison, Yves Bissouma, Ivan Perisic, Fraser Forster og Clement Lenglet. Snakk om forterkninger!

LES: Erik ten Hag fly forbanna på Ajax som fortsetter å presse pris

-Klubben har jobbet godt i dette overgangsvinduet. Alle managere vil gjerne ha lukket avtaler raskt, for det er viktig, begynner Conte til Football-London.

-Det er godt at vi allerede har hentet fem spillere. Vi ser alltid på mulighetene for å styrke troppen hvis vi får muligheten. Vi ville utvide troppen, for i den kommende sesongen skal vi spille i fire turneringer, derfor har vi bruk for en god tropp.

Betyr dette at Conte ikke er mettet på forsterkninger i sommer?

-Vi må se de neste månedene, hvis det oppstår flere muligheter til å styrke troppen, så gjør vi det, sier en offensiv Spurs-manager.

Bekreftet: Arturo Vidal ferdig hos Inter Milan – har andre planer

Er det bare oss, eller virker det som Tottenham endelig skal yppe i toppen av Premier League?