Big Lew. (foto: bayern, twitter)

Barcelona har tildligere i sommer sendt bud til München, men fikk det umiddelbart i retur. Nein! Denne uken spisser det seg til der Barcelona skal sende budet som skal få Oliver Kahn og gjengen hos Bayern til å slippe nr. 9.

Det har egentlig blitt en trist historie. Klubbens største målsgarantist, som tok selv Gerd «der Bomber» Müllers vanvittige rekord på 40 Bundesliga-scoringer i samme sesong (41 scoringer på 29 kamper!), hyllet som en av de største i klubbhistorien. Så kom prosessen der Lewandowski gikk ut foran mikrofonen og sa han måtte bort fra Bayern for «å bli levende igjen». Bayern svarte med et brutalt: Lewandowski spiller ut kontrakten 2023, basta bom!

LES: Erik ten Hag fly forbanna på Ajax som fortsetter å presse pris

Det er Barcelona som har hatt tettest dialog med Lewandowski, uten at Oliver Kahn kan skjønne at en klubb på randen av konkurs kan legge inn bud på flere hundre millioner.

Ifølge Sky Sports Germany er dette uken der det skal skje. Bayern har tidligere signalisert de skal ha minst 40 millioner euro for spilleren med ett år igjen av kontrakten, ifølge det tyske mediet kommer Barcelona denne uken til å by 50 millioner euros + bonus. Barcelona går for signering denne uken. Har La Liga-klubben (og kreditorene/bankene) faktisk ryddet plass for overgangssummen og Lewandowski i lønnsbudsjettet, da vil dette skje.

LES: Genk har solgt Kristian Thorstvedt

Bayern München er ikke tjent med å ha en spiller i troppen mot sin vilje, en halv milliard er en solid godtgjørelse for spilleren som uansett går gratis neste sommer.