Vi måtte hente frem et bilde fra Ajax-tiden da smil fortsatt ble sluppet løs.

Lisandro Martinez er litt overaskende for mange lansert ekstremt viktig for Manchester United denne sommeren. – Det virker som om det er presentert et ultimatum overfor gutta som sitter på pengesekken på Old Trafford.

Det har vært gjentatte samtaler mellom Manchester United og mangaer Erik ten Hag som gamle arbeidsgiver Ajax hvor det allerede er lagt to svært hyggelige bud på bordet. – Men den nederlandske klubben er ikke kjent for å gi ved dørene, selv ikke når en tidligere suksessmanager ringer.

Erik ten Hag skal være fly forbanna noe også Martinez skal være og det er et større problem enn når en gammel ansatt fyrer opp.

Les: Genk har solgt Kristian Thorstvedt

Lisandro Martinez som også er ønsket av Arsenal mener han er mer enn klar for en større liga tar nå saken i egne hender. 26 åringen er villig til å «gå til krig» med Ajax for å tvinge gjennom en overgang til Manchester United.

Ten Hag har overbevist sjefene sine på Old Trafford om at en overgang for den argentinske forsvarsspilleren bør prioriteres over andre mål.

United har lagt inn to bud på ham så langt – det andre på 43 millioner pund. Men Ajax søker etter sigende nærmere 50 millioner pund – et tall United foreløpig ikke er villige til å gå til.

Daily Mirror hevder at han er klar til å ta saken i egne hender. 24-åringen blir stadig mer frustrert over Ajax sin holdning og mister tålmodigheten på grunn av manglende avtale.

Han har allerede gjort det helt klart at han ønsker å flytte til Premier League til sommeren. Og han skal nå etter sigende møte med Ajax-tjenestemenn for å kreve at de kommer til enighet.

Les: Bekreftet: Andreas Pereira har signert med ny klubb – blir i Premier League!

Rapporten hevder at Martinez vil at signeringen skal gjøres i løpet av de neste 48 timene og vil gjøre følelsene hans klare under dagens møte.

The Mirror rapporterer også at Ten Hag ennå ikke har spurt Ajax om en potensiell avtale for Antony, mens han venter på å se hvordan Martinez-sagaen utspiller seg.

Forsinkelsen har kostet United sjansen til å inkludere Martinez på deres turné i Asia og Australia.