King Arturo ber om råd.

Som vi digger denne «all in-spilleren». Han har spilt for en haug toppklubber gjennom karrieren: Bayer Leverkusen, så Juventus, Bayern München, Barcelona og senest Inter Milan. På tirsdag takket han for seg i Milano, etter å ha ha vært med på å gi klubben tre titler de to siste sesongene.

Så hva skjer? Pressemeldingen fra Inter Milan var rimelig stutt, der det blir skrevet at Inter og Vidal «er enige om å oppheve kontrakten med øyeblikkelig virkning». Høres fotballdramatisk ut, men ifølge spanske FCBN (følger sine tidligere Barcelona-spillere) tar King Arturo flyttelasset med til Brasil. Her venter spill for tradisjonsrike Flamengo.

LES: Nani ferdig hos Venezia – fire dager senere er han i ny klubb som skal spille mot Manchester United

LES PÅ F7: Britiske myndigheter har fersket at Bernie Ecclestone har gjemt unna milliarder

free transfer venter kontrakt til desember 2023 med opsjon på ytterligere år. Rimelig spesielt når vi snakker om en 35-åringen. Men få holder seg i form som den heltatoverte uruguayanske midtbanespilleren. Lønna er det heller ikke noe å si på. Ifølge FCBN overføres rundt 3,6 millioner euro årlig inn på lønnskontoen til Vidal de neste årene.

LES: Bekreftet: Det løste seg for Jack Wilshere!

Det blir litt trist å miste kontrakten med Vidal etter femten år i europeisk fotball, men vi har bestemt oss for å følge ekstra godt med på Flamengo fremover. King Arturo stilll rules!