Daniel Sturridge sånn vi husker ham best.

Endelig etter et begredelig år ser det ut til at den tidligere Manchester City, Chelsea og Liverpool-spisse Daniel Sturridge får sin karriere tilbake på sporet. For litt over et år siden ble landslagsspissens verden revet i stykker da han ble suspendert på grunn av brudd for brudd på FA reglene om gambling.

Daniel Sturridge ble siktet for 11 brudd i november 2018 og funnet skyldig på to punkter for å ha fortalt sin bror Leon, å satse på en mulig overgang til Sevilla.

Les: Barcelona-spiller sendes på dør etter 17 minutter

Han har vært klubbløs siden mars i fjor, da han forlot det tyrkiske laget Trabzonspor etter å ha brutt FA-spillereglene og ble suspendert. Siden i fjor sommer er 31-åringen imidlertid igjen fri til å spille igjen, men så langt har ingen turt å satse på han.

Denne gangen kan vi love han kommer til å holde kjeft!

Den engelske avisen Daily Mirror opplyser at MLS-klubbene DC United og Inter Miami ønsker å hente Sturridge for den kommende sesongen i USA. Sturridge sies også å ha en viss interesse fra Premier League å ta stilling til, og må derfor avgjøre om han vil signere en kontrakt i MLS nå eller vente på å muligens signere for en engelsk klubb i sommer før kommende sesong.

Les på F7: Har realisert drømmen om å kjøre Donald Duck bilen

Sturridge har scoret 77 mål og 29 assister i 218 Premier League-opptredener, han er også oppført med åtte mål på 26 landskamper for England.