Mino Raiola snakker i en smarttelefon.

Bare så det ikke skal være noen tvil Erling Braut Haaland sin agent Mino Raiola er en tvers igjennom råtten person som bare tenker på egen vinning, og akkurat nå er «det norske dyret» det mest verdifulle han har. – Det ville være naturlig for Haaland å dra til Manchester United, men Railoa og sjefene på Old Trafford har en negativ historie som strekker seg lengre enn Paul Pogba, som også er en av kundene til Raiola.

I et intervju med The Atletic benytter Raiola anledningen slenge dritt igjen: «Vedr Haaland tok alle feil, og han gjorde ting mye raskere enn alle trodde,»

Les: Bold: Det blir overgang på Kasper Junker

«Haaland er foran sin egen utvikling. Han er foran sin egen tidsplan. Kanskje jeg var for forsiktig da jeg sa» la oss flytte til Dortmund i stedet for jeg-ikke-vet-hvor «.

«Jeg er 100 prosent overbevist, og alle er overbevist om at denne gutten kan flytte til hvilken som helst klubb. Hvor han vil, allerede på dette nivået.

«Han kunne ha gjort det i fjor, men kanskje i fjor var det fortsatt lag som sa» åh, han var i Red Bull, kan han gjøre det i en annen klubb? «

«Han er raskere enn sin egen spådom. Så ja, Haaland er snakk om byen.»

Raiola hadde imidlertid en advarsel til Manchester United, en av klubbene knyttet til Haaland, og sa at han ikke ville miste søvn hvis han aldri bringer en spiller til Old Trafford igjen.

«Da Ferguson kritiserte meg, var det mitt største kompliment noen kunne gi meg,»

«Ferguson er vant til at folk kommer inn og sier» ja sir «.

«Alt jeg har å si at da Ferguson forlot Manchester United, fortalte klubbens eier, ved å kjøpe tilbake Paul Pogba, at jeg hadde rett. Jeg ønsket ikke å ta Pogba bort. Det var Ferguson som ikke trodde på Pogba.

«Så når Ferguson sier» Jeg liker ikke ham «, er det det største komplimentet jeg kunne ha. Det er som å si Sepp Blatter sier» Jeg liker ikke ham «. Fantastisk. Jeg bryr meg ikke om hva Ferguson sier.

«Når det gjelder Guardiola, har jeg lukket boka allerede for lenge siden. Alle vet hva jeg synes om ham personlig, og han kan si hva han synes for meg personlig. Jeg synes han er en god trener, og det er slik det er.

«Jeg vil ikke holde kjeft for noen. Jeg vil si min mening. Jeg tror at det er min rett.

«Med Ferguson eller Guardiola har jeg dette problemet, og jeg tror at det er i endring nå, at de mener at vi skal underkaste oss dem fordi» ellers gjør du ikke en spiller med Manchester United i morgen «.

«Jeg gir ikke noe å si hvis jeg aldri gjør en annen spiller med Manchester United.

«Jeg er ikke i deres hender. Jeg er uavhengig.

«Vi har bare ett parti som vi tar vare på: spillerne våre. Så lenge spillerne våre liker oss, gjør du det du må gjøre.»

Les på F7: Vegetarianer klager på kjøtt i Bacon Crisp


Intervjuet i The Athletic gikk også videre til andre saker, og Raiola fortsatte sin ordkrig mot FIFA.

«Jeg kan ikke akseptere at en organisasjon som har folk i fengsel, ønsker å regulere livet mitt og virksomheten min,»

«Jeg vil ikke akseptere det. Jeg vil ikke akseptere at de er sjefen min. Jeg vil ikke akseptere at de vil regulere ting på en måte som ikke er logisk, ikke ærlig og mot mine prinsipper.

«Jeg vil kjempe for spillernes rettigheter, fordi de ønsker å ta bort spillerens makt. Jeg vil ikke akseptere det. Det gjorde jeg aldri, og det vil jeg aldri.»

En ting er sikkert, ved dette intervjuet ødelegger agenten for Haaland, to klubber med god økonomi tas av kartet samtidig som alle andre klubber minnes om hvorfor man skal være veldig, veldig forsiktig.