Kan fortsatt score mer, men det kommer. (foto: arsenal, twitter)

Martin Ødegaard «kom seg bort» fra benk og skuffelser hos Real Madrid. Nå jobber Arsenal med en løsning som kan gi hente nok en Real-spiller til troppen.

The Gunners er i støtet med totalt ti seire uten tap, inkludert to sterke seire over Tottenham og Leicester. Mikel Arteta har likevel helt tydelig en utfordring: Det produseres altfor lite i front.

Les: Klar for å «overøse Napoli-kaptein Lorenzo Insigne med gull»

Med 13 scoring på 11 Premier League-kamper stiller Arsenal langt bak effektiviteten til Liverpool med sine 31 scoringer, Chelsea med 27, West Ham 23 og City 22. «Selv» Manchester United har seks scoringer fler på plassen bak Arsenal.

Selv om Martin Ødegaard er sentral på laget, har ikke 21-åringen bidratt med mer enn én scoring på 9 Premier League-kamper. Ifølge CaughtOffside jobber Arsenal med å hente inn nok en offensiv midtbanespiller fra Real madrid.

CaughtOffside hevder London-klubben har vært i kontakt med representanter til Isco over en potensiell overgang.

Catch me if you can. (foto: real, twitter)

Isco var den evige innbytter under Zidane, med Ancelotti ved roret har det så langt begrenset seg til 166 minutter på kamparenaen. Italieneren kjører på med suksessoppskriften Vincius Jr i front, med Rodrygo og Marco Asensio på hver side av spissen. Dette gir ikke rom verken for Isco eller Eden Hazard.

Iscos kontrakt løper ut i juni, så Arsenal kan enten hente 29-åringen i januar for et cut-price fee, eller vente på free agent Isco i sommer.

Skjer dette, vil Isco igjen kjempe om spilletid med Ødegaard. Etter å ha fulgt Isco de siste sesongene, tror vi ikke dette trenger å bekymre 22-åringen nevneverdig. Isco vil være en forsterkning for The Gunners, men må være innstilt på å stå bak Ødegaard i spilletidkøen.

Tror vi.

Les: Rooney og Derby straffes brutalt