Skal tilbake til forsvaret siste del av 2020/21-sesongen. (foto: chelsea, twitter)

I høst prioriterte Chelsea heller en leieavtale med Saul fra Atletico Madrid, men i januar jobbes det igjen for å sikre det langsiktige franske midtbanemålet.

Ifølge Teamtalk er Granovskaia og gjengen klar for å satse stort på å hente Aurelien Tchouameni når røyken fra nyttårsrakettene har lagt seg. Prisen på 21-åringen skal ha økt fra 30 millioner pund i sommer til 40 millioner, men dette er en spiller Chelsea virkelig ønsker seg.

Les: CaughtOffside: Arsenal i samtaler med «konkurrent» til Martin Ødegaard

Den defensive midtbanespilleren har spilt seg til stor interesse fra Juventus, PSG og Milan-klubbene, der også Liverpool og Manchester United sendte speidere på hyppige tribunebesøk forrige sesong Tchouameni spilte.

Aurelien Tchouameni

Tchouameni har stått i 65 kamper for Monaco, og gjorde seg fortjent til debut for det franske A-landslaget i september. Didier Deschamps må ha likt det han så, for 21-åringen har allerede notert seg med 6 kamper for Les Bleus toogenhalv måned senere.

I 2019 sikret Chelsea seg signaturen til Christian Pulisic i januar, med overgang til sommeren. Ifølge Teamtalk er planen å gjøre det samme med Tchouameni. Chelsea akter ikke å vente på at rivalene skal stikke kjepper i overgangshjulene, Tchouameni er spilleren som er funnet verdig som en langsiktig erstatter for Jorginho og N´Golo Kanté.

Dette skjer.

Les: AC Milan vil blåse nytt liv i supertalent som floppet i Bayern München