Renato Sanches

Det er nesten så vi fortsatt hører skålingen i høye øl seidler fra den gang da Bayern München i 2016 hentet det portugisiske supertalentet Renato Sanches fra Porto. – Det var ikke måte på hvor heldig den tyske storklubben var som landet en avtale på bare 35 millioner euro. Overgangen kom i konkurranse med flere andre klubber, som faktisk bød mer.

For å gjøre historien kort, det gikk ikke bra, et utlån til Swansea og så har Bundesligahistoren over. – De siste to årene har det blitt spill i Frankrike for Lille i Ligue 1. – Etter en tilvenningsperiode har Renato Sanches gjort tingene sine bra og nå peker pilene oppover igjen.

Les: Klar for å «overøse Napoli-kaptein Lorenzo Insigne med gull»

Gazzetta dello Sport opplyser at AC Milan er klar til å rekruttere Sanchez fra Lille, som skal ha 35 millioner euro, drøyt 350 millioner kroner for midtbanespilleren. Milan ser på portugiseren som en erstatter for Franck Kessié, som har en utløpende kontrakt og kan dra gratis neste sommer.

Sanches har på sin side kontrakt med Lille til sommeren 2023 og står denne sesongen notert for en assist på åtte kamper med den franske klubben.

Les på Synaps: Kom og jobb sammen med «oss svina»