Lorenzo Insigne

Det er helt klart av Newcastle har skjønt at hvis de skal få de beste til å glemme hva slags eiere de har må de kompensere med et smusstillegg. – Napoli leder Serie A på målforskjell foran AC Milan, mye av æren for den svært sterke sesongen gis til Napoli kaptein Lorenzo Insigne.

30 åringen har vokst opp i klubben og har vært en bauta for klubben helt siden han kom tilbake fra utlån hos Delfino Pescara 1936 i 2012. Normalt ville ingenting fått venstrevingen til å forlate Stadio Diego Armando Maradona, men milliardær i euro eier og president Aurelio De Laurentiis spiller på hans kjærlighet til klubben for å spare penger.

Les: Rooney og Derby straffes brutalt

SportWitness skriver at forhandlingene har fullstendig stoppet opp etter at Napoli kom med et skambud samtidig som de fortalte pressen Lorenzo Insigne har fått «det maksimale»

Kontaktstrøbelet har fått en rekke klubber til å våkne, ikke minst Newcastle som er «klare til å overøse han med gull»

Les: Vil erstatte flopplån med Adrien Raboit selv om de ikke får sendt han hjem

30-åringens kontrakt går ut i juni 2022

Insignes agent Vincenzo Pisacane avslørte nylig til Il Roma at Napolis tilbud til Insigne for øyeblikket er halvparten av hva italieneren tjener, noe som neppe vil bli akseptert.

Dette har åpnet døren for Newcastle United, og italienske medier Mondo Napoli har sagt at Magpies er «klare til å overøse ham med gull» i et forsøk på å bringe midtbanespilleren til St James’ Park.

Kjenner vi Napoli-president Aurelio De Laurentiis godt vil han trolig komme tilbake med et forbedret tilbud på Insigne og overbevise ham om å signere på den stiplede linjen igjen, nå som han vet andre klubber er villige til å betale veldig mye.

«Jeg hører for mange journalister si at Lorenzo avviste generøse tilbud fra Napoli og at De Laurentiis tilbød ham det maksimale han kunne,»

«Mitt forhold til De Laurentiis er flott, men jeg må presisere at kontraktstilbudet kommer med 50 % lønnskutt. Jeg er en agent og må forsvare kapteinen når som helst.

«Vanligvis tilbyr du mer penger når du ønsker å forlenge en kontrakt. Bare se behandlingen for spillere som forlenget før Lorenzo.

«Det er unødvendig å si at Lorenzo ble overrasket [av Napoli-tilbudet]. Vi er alltid i kontakt med De Laurentiis. Det er gjensidig respekt med Aurelio, men han vet at forslaget må økes og ikke kuttes.»

Insigne har scoret 114 mål på 411 kamper for Gli Azzurri.

Troféskapet hans inkluderer 2 italienske cuper og 1 italiensk supercup, og han la til en EM-tittel med Italia i løpet av sommeren.

Napoli-kapteinen har fortsatt å spille jevnlig denne sesongen, og scoret 5 mål på 14 kamper i alle konkurranser.