Weghorst tar frem bjørnelabben etter Fernandes-scoring. (foto: united, twitter)

Etter VM-sluttspillet der Wout Weghorst med to sene scoringer holdt på å sende Messi og Argentina ut av mesterskapet, har nederlenderen satt seg i en helt annen posisjon enn for to år siden. Da var han også på vei til en av toppklubbene Premier League, men manglet det siste trøkket.

For to sesong siden var det seriøs interesse fra både Arsenal og Tottenham. Det var konkret, men gikk ikke hele veien inn til signatur.

LES: Spektakulært Bundesliga-kupp på gang etter hemmelig Erik ten Hag møte

-Da det ikke ble til noe, satte jeg meg nye mål. Jeg så grundig på meg selv og vurderte hvor jeg måtte forbedre meg fysisk og mentalt, begynner Weghorst ifølge Football-London.

-Jeg lagde en plan sammen med en spesialist. Det gikk opp for meg at jeg ikke scoret nok med hodet, så jeg begynte å jobbe på teknikken min sammen med en trener tre ganger i uken, fortsetter United-spilleren.

-Det hadde helt klart en effekt. Nå har jeg virkelig selvtillit. Hvis det kommer en god pasning, så header jeg den inn. Det er resultat av fokus og hardt arbeide, sier nederlenderen på utleie fra Burnley.

Nettopp skallen skapte skikkelig trøbbel for Messi og gjengen i VM-kvartfinalen. På onsdag kom debuten hos United med 69 minutter på banen mot Crystal Palace. Erik Ten Hag har definitivt tenkt å benytte seg av nederlenderens ervervede ekstremkompetanse i lufta.

LES: Cristiano Ronaldo har sendt pengeinnkrevere til Torino