Erik ten Hag med magisk håndbevegelse

Etter at Manchester United i fjor brukte bøtter med penger på spillere som Casemiro og Antony er budsjettet denne vinteren begrenset. – At nye eiere er på vei inn og ønsket hos Glazer-familien med å sitte igjen mest mulig på salget legger også en demper på lysten til å bruke penger.

Det må tenkes nytt og det er sikkert ikke det verste som kan skje på Old Trafford. Faktisk hindret mangel på midler Manchester United fra å handle på deres store interesse i Cody Gakpo. United ble også priset ut av et lån for Atletico Madrids Joao Felix. I stedet slo de røde djevlene seg på den mer kostnadseffektive Wout Weghorst som også er et lån.

Nå er de i ferd med å gjennomføre et kupp og lande en av Tysklands aller beste spillere. Erik ten Hag har i følge Bild gjennomført et hemmelig møte med Borussia Dortmund-angriperen Marco Reus.

LES: Brasiliansk media: Man United-spiller sendes til Flamengo

Erik ten Hag kunne på fredagens pressekonferanse før søndagens møte med serielederne Arsenal hinte om at det var noe mer på gang: «Jeg tror at man som Manchester United alltid må se etter løsninger,» svarte han. «Du må alltid se etter bedre, og det er det vi vil gjøre.

«Vi vil gjøre våre undersøkelser, og hvis det er muligheter, må vi gå for det.»


BILDs Christian Falk avslørte nylig at Ten Hag holdt et møte bak lukkede dører med agenten til Borussia Dortmunds superstjerne, Marco Reus.

Uniteds interesse ble betegnet som «alvorlig», selv om Falk erkjente at det ikke er noe på plass ennå.

«Manchester United er et alternativ for Marco Reus,» skrev Falk for CaughtOffside. «Jeg hørte at det var et møte mellom agenten hans, Dirk Hebel, og Erik ten Hag; de snakket om Reus og Erik så ut til å være interessert.

Marco Reus skal allerede ha mottatt et lukrativt tilbud fra Midtøsten, men han skal heller ønske seg spill i verdens beste liga. – En forhåndsavtale kan være godt å ha når man går inn i det siste halvåret av sin avtale.

Les på Radiosporten: Memphis Depay har signert med Atletico Madrid

Raus skal ha brukt ferien på Maldivene sammen med familien til å tenke over fremtiden.