Juventus kjøpte Ronaldo fra Real Madrid sommeren 2019 for 117 millioner euro og solgte han videre til Manchester United tre år senere for 17 millioner euro

Man skulle tro den portugisiske superstjernen Cristiano Ronaldo har så det holder, men irritasjon over at han ikke har fått med seg kokken han ønsker til Saudi-Arabia har satt i gang et raid for å kreve inn gammel gjeld.

La Repubblica melder at han er klar til å ta rettslige kritt mot sin gamle klubb Juventus, som allerede er i alvorlige juridiske problemer. – En hemmelig avtale med Den gamle dame er lekket. Det finner man signaturen til Fabio Paraticis (daværende sportsdirektør i Juventus, nå i Tottenham) på et dokument som viser at Ronaldo hadde krav på en tilleggslønn på nærmere 20 millioner euro, uavhengig av om han forlot klubben eller ikke.

Les: Spektakulært Bundesliga-kupp på gang etter hemmelig Erik ten Hag møte

Det penger Ronaldo aldri mottok som følge av at klubben ble involvert i hvitvaskingsskandalen.

Nå opplyser den italienske avisen at den portugisiske stjernen er klar til å ta rettslige skritt og saksøke klubben for å få pengene de skylder.

Pengene er viktigst!

I går var Ronaldo i kamp for Al-Nassr FC for første gang. – Nå tjener han 2 milliarder i året.

Juventus rapporterte på fredag til Cas angående de tidligere kapitalgevinstene. I tillegg er klubben fortsatt under etterforskning av den føderale påtalemyndigheten i Italia. Styreleder Andrea Agnelli sammen med resten av styret har trukket seg grunnet alle de juridiske problemene.

LES: Brasiliansk media: Man United-spiller sendes til Flamengo