Harry Kane

Januar blir forhåpentligvis siste vindu med Glazer familien som eier av Manchester United. – Beilerne skal presentere sine initiale bud i februar. – I vintervinduet blir det tydeligvis ingen storkjøp, men til sommeren derimot skal det handles.

Daily Mail skriver at Tottenhams mangeårige toppscorer Harry kane skal være helt øverst på Erik ten Hag sin ønskeliste til sommeren. – Det er bare halvannet år igjen av kontrakten til den engelske målmaskinen, så hvis Tottenham skal ha få godt betalt er det siste mulighet. Harry Kane kommer ikke til å forlenge, han har etter at Antonio Conte ikke har klart å skape magi ikke lenger tro på at Tottenham kan vinne trofeer.

Les: Cristiano Ronaldo har sendt pengeinnkrevere til Torino

Harry Kane har vært på europeiske topplister i mer et enn tiår som Spurs-spiller uten å lykkes. Med en eier som ikke har sugerør ned å klubbkassa slik Glazer-familien har og en manager i Erik ten Hag som faktisk har fått skikk på laget er vurderingen til de fleste eksperter at Manchester United kan begynne å vinne noe stort igjen.

Sett bort fra noen utlån til mindre klubber tidlig i karrieren, har Harry Kane vært i Tottenham siden han ble seniorspiller i 2011.

Erik ten Hag vil kjøpe Kane og bygge angrepet rundt han som en slags motvekt til Manchester City sin norske målmaskin Erling Braut Haaland.

Spurs på sin side håper at Kane signerer en ny kontrakt, men skal ikke være særlig optimistiske med tanke på en forlengelse. Det er ventet at London-klubben vil kreve minst 85 millioner pund for Kane til sommeren. Dersom budet kommer fra en Premier League-klubb, vil det trolig kreves enda mer.

Les: Spektakulært Bundesliga-kupp på gang etter hemmelig Erik ten Hag møte

Også Bayern München og Real Madrid har blitt nevnt i sammenheng med Tottenham-stjernen de siste par ukene. Det et en barndoms drøm for Harry Kane å ta toppscorerrekorden i Premier League og foretrekker derfor å bli værende i England. 29-åringen står nå med 198 mål – 62 mål mindre enn Alan Shearers 260.

Manchester United hentet Wout Weghorst på lån fra Burnley, uten opsjon på kjøp i januar. Dermed ligger det i kortene at klubben skal ut på spissjakt igjen til sommeren.