21-åringen har fortsatt et stykke igjen til Ten Hag-nivå. (foto: united, twitter)

Mens 18-åringen Alejandro Garnacho «bader i spilletid» hos ten Hag, fikk 21-åringen Facundo Pellistri seks minutter (med assist) i cupkampen mot Charlton. Nå prater Pellistris agent varmt og mye om aktivitet for klienten i januar.

– Det er klart at United ønsker å beholde Facundo Pellistri og ønsker sterkt at han skal bli. Likevel så trenger vi at han spiller førstelagsfotball og det er mange muligheter rundt om i Europa for Facundo å dra på utlån, sier agenten til journalist Sebas Giovanelli.

LES: Krever at Juventus sendes i skammekroken uten Champions League-billett

Ifølge O Globo er 21-åringen på vei bort fra Europa. Det brasilianske mediet hevder Pellistri er på vei til toppklubben Flamengo, der det gode forholdet til United etter Andreas Pereiras utleie forrige sesong har åpnet opp døra – i tillegg til at den brasilianske klubben er villig til å dekke hele lønna til Pellistri.

LES OGSÅ: Har på plass avtale med ny forsvarskjempe!

Høres ut som en god deal for spiller og klubber. Hos Erik ten Hag er det ingen åpning før neste steg tas for den uruguayanske høyrevingen. Dette kan vel så gjerne skje i brasiliansk fotball.