Kim Ji-soo

Tottenham har tapt terreng til topp fire i Premier League med tre tap og en uavgjort på de fem siste kampene. – London-klubben har gått fra å kjempe intenst for å beholde den italienske stjernemanageren Antonio Conte til å faktisk lure på om det er verdt å kjempe så hardt.

Etter den juridiske krisen i Juventus sammen med at manager Massimiliano Allegri har snudd skuta og på mange måter nå har makten i klubben er ikke lenger det opplagte alternativet til Conte der lenger i samme grad.

Les: Har du ikke hørt om det spanske stortalentet Ivan Fresneda gjør du det snart

Tottenham er fortsatt i ubalanse og trenger forsterkninger, likevel har de hørt på rådet som Son Heung-min har kommet med. – Omtales som sikker, kjapp og «moderne».

Transfermarkt mener verdien er omtrent 3,5 millioner kroner, Bayern München skal ha kommet med et første bud på 15 millioner kroner som har åpnet opp døra for forhandlinger.


Bayern München er opptatt av sørkoreanske Kim Ji-soo, som spiller for Seongnam FC i hjemlandet. Ifølge den sørkoreanske avisen Chosun har den tyske storklubben allerede tatt kontakt med Seongnam FC for å undersøke muligheten for en mulig overgang. – Tottenham har de for øvrig ikke hørt noe fra.

Den 18 år gamle midtstopperen har spilt 19 førstelagskamper for Seongnam. Han representerer også det sørkoreanske U20-landslaget.

Les: Vil bygge angrepet rundt Harry Kane