Spurs har allerede manageren som sørger for at spillere er på topp når de skal. (foto: spurs, twitter)

Aldri hørt om Gretar Steinsson? Da er er du i samme båt med flere andre. Etter at Richarlison ble bekreftet som Spurs-spiller denne uken, har vi skjønt at Conte går inn i sesongen med en kanonsterk offensiv tropp. Nå skal en islending gjøre hele klubben bedre når det gjelder som mest.

Steinsson har spilt for Bolton Wanderers og AZ Alkmaar, noe som ikke automatisk kvalifiserer til jobb hos Spurs, men det er jobbene som teknisk direktør og ansvarlig for rekruttering og utvikling som har gjort islendingen til rett mann for Tottenham.

LES: Frank Lampards første signering på plass!

Den tidligere islandske landslagsspilleren har jobbet som teknisk rådgiver for det Islandske fotballforbundet, teknisk direktør hos Fleetwood Town og leder for rekruttering og utvikling hos Everton.

Nå venter jobben som «Performance Director». Kreativ tittel, der oppgavene til islendingen virker å ligge i tittelen. Her skal det bygges opp en kultur der prestasjonene ligger på et jevnt høyere nivå i hele klubben.

HER HAR DU HARRY KANES BESTE PREMIER LEAGUE-SCORINGER 2021/22:

LES: The Times: Ronaldo har gitt Manchester United beskjeden

Er det bare oss, eller skjer det spesielt mye postivit hos Tottenham om dagen? Sammenlignet med oppkjøringen til forrige sesong med managerkaos og Harry Kane på avveie, går dette som smurt. Vi tillater oss å legge lista et hakk eller to høyere for denne sesongen.