(foto: united, twitter)

For noen timer siden kunne The Times melde at Manchester United sin største stjerne Cristiano Ronaldo ønsket seg bort fra klubben, eller som de skrev: Ronaldo har bedt om å forlate Old Trafford hvis klubben får et «tilfredsstillende tilbud».

Det vil ikke Manchester United være med på de er krystallklare på at han ikke er til salgs.

Portugals toppscorer gjennom tidene er drevet av et ønske om å spille i Champions League resten av karrieren. Han tror han har «tre eller fire år» igjen på høyeste nivå. Bayern München, Chelsea og Roma er svært ivrige.

LES: Manchester United valgte å ikke gi helt slipp på Dean Henderson

Med ett år igjen av sin nåværende avtale med United, som bare skal spille i Europa League denne sesongen, er det ikke aktuelt å bli værende. -Manchester Evening News reporter Samuel Luckhurst ga en oppdatering om den pågående situasjonen tidligere, da dreide det seg om Chelsea. Det dukket opp rapporter rundt Chelseas interesse for Ronaldo, Manchester United var klare på at den femdobbelte Ballon d’Or-vinneren ikke er til salgs.

I forrige måned skal spissens agent, Jorge Mendes, ha møtt Chelsea-eier Todd Boehly og diskutert en overgang, faktisk har Mendez vært svært aktiv og blant annet snakket med tidligere Manchester United mangaer Jose Mourinho.

RONALDOS BESTE PREMIER LEAGUE-SCORINGER 2021/22:

Les: «Ronaldo presenteres som Roma-spiller 7. juli»

Jose Mourinho ‘prøver alt’ for å hente Ronaldo fra Manchester United til Roma.

Fabio Petruzzi, som spilte i Roma i 11 år, sa til det italienske magasinet Retesport at han har informasjon fra sin gamle klubb som bekrefter at de er i jakten på den portugisiske landskampen.

«Jeg vet med sikkerhet fra en veldig akkreditert person som jobber i fotballverdenen at Roma prøver på alle måter å ta Cristiano Ronaldo,» sa han. «Det vil være noen detaljer å arkivere, spesielt om bilderettigheter. CR7 vil forlate United.»

Uansett hva som skjer, Manchester United sin nye manager Erik ten Hag kommer til å få en tøff start på sin tilværelse på Old Trafford.