Mathias Normann

Mathias Normann som er på kontrakt med russiske Rostov har i et år vært på lån hos Norwich i Premier League, nå lå en kjøpsopsjon i bunn, men den var linket til overlevelse på øverste nivå. Det ble bare 25 kamper for Normann for Norwich på grunn av et skadeopphold som kom særdeles ubeleilig.

Den defensive midtbanespilleren har kontrakt med Rostov frem til sommeren 2024, i en normal situasjon ville han returnert, men på grunn av Russland sin invasjon av Ukraina ønsker han aldri å returnere.

Hele verden har fått med seg at Erling Braut Haaland har signert for Manchester City. – 21 åringen har skrevet under en kontrakt på fire millioner kroner i uken frem til 2027. – Såpass mye penger er det å forvalte at «Team Haaland» har ansatt tidligere fotballproff Egil Østenstad som en slags finansdirektør.

Les: Manchester United nekter

Høyrevingen Jens Petter Hauge fikk sin permanente overgang til tyske Eintracht Frankfurt også gjeldene fra i går. Hauge kommer fra AC Milan, som han gikk til etter suksessen i Bodø/Glimt høsten 2020.

Alexander Sørloth (26) på sin side vender tilbake til RB Leipzig, etter en sesong på lån i spanske Real Sociedad. Sørloth noterte seg for totalt syv mål på 42 kamper for den spanske klubben. – Manager Domenico Tedesco vil gi han en ny sjanse til å bevise seg i Bundesliga. Det blir den tredje manager Sørloth spiller for i RB Leipzig. – Det startet bra med Julian Nagelsmann som nå leder Bayern München og så havnet han rett ute i kulden med Jesse Marsch som bare fikk et halvår i managerstolen.

SE HAALANDS AVSKJED MED DORTMUND-SUPPORTERNE:

Les: «Ronaldo presenteres som Roma-spiller 7. juli»