CR7. (foto: united, twitter)

Da Cristiano Ronaldo bestemte seg for å forlate Juventus rett rundt sesongstart 2021 og valgte Manchester United, kunne det ikke falle ham inn at han signerte for spill i Europaligaen. Det har vært rykter i alle himmelretninger om at Ronaldo vil bort, Ronaldo vil bli, Erik ten Hag har ikke bruk for Ronaldo, ten Hag ønsker at 37-åringen blir. Ifølge The Times har hovedpersonen nå selv bedt om alternativ 1.

Etter å ha scoret 18 Premier League-mål forrige sesong, viste portugiseren at han fortsatt kan hevde seg på toppscorerlista. Selv om Salah og Heung-Min Son toppet lista med 23 scoringer, kunne CR7 gå ut av sesongen med hevet hode. 6 scoringer på 6 kamper i Champions League var også godkjent. Det samme gjaldt ikke for Manchester United og Ralf Rangnick (vi gir ikke Solskjær skylda da han ikke fikk fullføre sesongen). Nå venter Europaligaspill på verdens største klubb.

LES: Manchester United valgte å ikke gi helt slipp på Dean Henderson

The Times har tradisjon med å ikke henge seg på jaget etter ville rykter på overgangsmarkedet, når den engelske storavisen kommer med påstander, pleier det å stemme. The Times hevder Ronaldo har bedt Manchester United-direktørene om å få lov til å forlate klubben i sommer, ønsket om å spille Champions League går foran alt.

Når Ronaldo «ber om å slippe», betyr dette i praksis at en klubb ikke har noe valg. Du betaler ikke en spiller rundt 6 millioner i ukelønn når han har signalisert at han vil bort.

SE RONALDOS PREMIER LEAGUE-SCORINGER 2021/22:

LES: Jose Mourinho lettere irritert Henrikh Mkhitaryan gikk til overlegen konkurrent

Dette kommer ikke som en overraskelse, men likevel surt for United-supporterne som digger å se sin Ronaldo tilbake i nr. 7-drakta på Old Trafford.