El Presidente vinner ikke alle slagene i sommer. (foto: barcelona, twitter)

Frenkie de Jong skal til Old Trafford. Så enkelt virker det å være, men for Barcelona betyr dette at de ikke er de eneste desperate på sommerens overgangsmarked.

For La Liga-giganten handler det om å overleve som klubb ved å kutte, selge og skape nye inntektskilder, men når United tydeligvis har lovet Erik ten Hag at han får med seg sin tidligere midtbanegeneral, da kan det forhandles.

LES: Gabriel Jesus forlater Manchester City, men blir i Premier League

Selv om hovedpersonen Frenkie de Jong selv har uttalt han håper han kan bli på Camp Nou de neste sesongene, vet «alle» at han er den Barca-spilleren som kan slippes – og til en salgssum som gjøre kreditorene og La Liga litt mindre hissige.

The Guardian hevder Manchester United har sendt det vi beskriver som en prøveballong av et bud til Barcelona. Totalt 70 millioner euro er en solid sum for en sentral midtbanespiller, men ifølge den engelske avisen ble budet møtt med et NO!

The Guardian hevder Barcelona ser for seg 85 millioner euro, noe som er ganske offensivt for en klubb som alle vet må selge spillere i sommer. Dette kommer til å skje, vi tror klubbene blir enige når budet kommer opp til mellom 75 og 80 millioner pund. Det er begrenset hvor standhaftige Barcelona kan late som at de er.