Sadio Mane forlater Anfield med hevet hode.

Det blir veldig rart å se Sadio Mané spille for en annen klubb enn Liverpool. Den trivelige Senegaleseren har vært en sentral del av Jurgen Klopps tropp siden han kom til Anfield fra Southampton i 2016, og scoret 120 mål på 268 kamper i alle turneringer.

Mane har hatt en fantastisk sesong så langt med African Cup of Nations-suksess med Senegal i februar, Finale i Champions League og andreplass i Premier League, han har blitt utpekt som en potensiell Ballon d’Or-vinner.

Etter Champions League finalen ble det klart at Sadio Mané skulle selges og ikke lenge etterpå ble det også klart at Liverpool hadde funnet sitt store sommermål Benfica-spissen Darwin Nunez.

LES: Kjetil Knutsen får konkurranse fra Ronny Deila og dansken som skaffet Malmö seriegull i 2021

Nå skjer det flere ting samtidig som gjør det ekstra hektisk på Anfield. De tyske seriemestrene Bayern München og Liverpool forhandler om en overgang for Sadio Mané og Benfica og Liverpool er i prinsippet enige om en milliard overgang for Darwin Nunez.

The Telegraph melder at Liverpool ønsker mer enn 40 millioner pund for Sadio Mané, en sum som er langt over det Bayern München skal være villig til å betale. – Planen til Liverpool når alt ble som det ble at disse pengene skulle være med å finansiere kjøpet av Darwin Nunez.

Forhandlingen er ikke brutt, men selv en liten forsinkelse kan være alt det Manchester United trenger for må ta innersvingen på Liverpools store sommermål.

Les: Danny Drinkwaters katastrofale opphold i Chelsea er over