(foto: city, twitter)

Den brasilianske spissen Gabriel Jesus ser skriften på veggen, Manchester City, som han har levert varene for siden han kom fra Palmeiras 1.januar 2017 har valgt å satse stort på Erling Braut Haaland. – Etter noen måneders avklimatisering (hvis det er et ord) i den blå delen av Manchester lærte Gabriel Jesus å like det engelske klimaet og elske tøffheten og nivået i Premier League.

Det er et år igjen av Gabriel Jesus sin avtale med Manchester City. – Forhandlingene om en forlengelse gikk i stampe da manager Pep Guardiola ikke kunne bekrefte det minst ville bli like mye spilletid fremover. Haaland vil naturlig nok ta plass.

Real Madrid har som de aller fleste andre fått med seg Gabriel Jesus er klar for å røre på seg i sommer, og Manchester City, ønsker å selge i og med det bare er et år igjen av avtalen. 25 åringen har ikke lyst å forlate England, til det har han det for bra med familie.

LES: Kjetil Knutsen får konkurranse fra Ronny Deila og dansken som skaffet Malmö seriegull i 2021

Sky Sports melder at Gabriel Jesus har gitt sin agent beskjed om at kun klubber i Premier League med Champions League ambisjoner og mulighet skal vurderes. Arsenal som akkurat ikke kvalifiserte seg til Champions League skal ligge foran både Chelsea og Tottenham som begge er kvalifisert med sin interesse.

Les: Ferdig i Chelsea etter 10 år