Christian Eriksen

I januar gjorde Christian Eriksen comeback til toppfotballen da han signerte for Premier League-klubben Brentford. Han har siden vist sin klasse og ble notert for ett mål og fire målgivende pasninger på elleve seriekamper.

Men Eriksen signerte kun en seks måneders kontrakt, og dermed går han ut med Premier League-klubben til siste juni i år. Det har lenge vært spekulasjoner om danskens fremtid og klubber som Manchester United, Tottenham og Arsenal har sagt at de er interessert i ham – mens Brentford har vært tydelige på at de ønsket å forlenge hans kontrakten hans. Men det vil ikke være tilfelle.

Etter hver sesong slipper Premier League en liste over alle spillerne som ligaens klubber slipper ved kontraktsslutt, og da den listen ble offentliggjort fredag ​​kveld er Eriksens navn blant spillerne som Brentford slipper.

LES: Kjetil Knutsen får konkurranse fra Ronny Deila og dansken som skaffet Malmö seriegull i 2021

Klubben eller Eriksen har ikke gitt noen offisiell bekreftelse på at dansken slutter, men ifølge opplysningene Brentford har gitt til Premier League er det slutt.

At han blir er ikke helt utelukket, i tilfelle Eriksen og Brentford klarer å bli enige om en forlengelse. Men når klubben har sendt inn informasjon til ligaen om at Eriksen slutter, tyder det på at det ikke blir tilfelle.

Les: Ferdig i Chelsea etter 10 år