Justin Kluivert og Cengiz Under

Roma angriper Justin Kluivert har sikkert ikke bare hatt fordel av å være sønn av en av Nederlands store angripere Patrick Kluivert som i tillegg til å ha en imponerende karrière på flere av verdens største klubblag med Barcelona som høydepunkt ble toppscorer i EM i 2000.

Arsenal jobber for en å signere Justin Kluivert i løpet av sommerens vindu med Henrikh Mkhitaryan i motsatt retning.

Les: Selv Rune Bratseth vil sparke Werder Bremen treneren

Mkhitaryan som har rukket å bli 31 år, har tilbrakt hele sesongen på lån med Roma, han har det som plommen i egget og vil gjerne fortsette.

Roma betalte leie på 3 millioner euro for spilleren, og armeneren betalte det tilbake med seks mål og tre assists i 13 ligakamper. Mkhitaryan er sitert av italienske medier “Siden den første dagen da jeg ankom Roma, likte jeg det veldig godt, og jeg hadde det bra med teamet. Alt var fantastisk. Selvfølgelig ville det være fint å være her ”

Det må være musikk i ørene til Arsenal. Corriere dello Sport skriver at en bytteavtale med Kluivert er på gang.

Les: Liverpool prøvde seg på Manchester City-spiller

Arsenal vil betale 13 millioner pund og Mkhitaryan for å bringe den spennende 21 år gamle vingen til Emirates. – Det at Roma er meget godt fornøyd med å ha Mkhitaryan med videre er en stor fordel for Arsenal som trolig vil møte skarp konkurranse fra Manchester United og Liverpool samt Tottenham som var nær en overgang for Kluivert for fra Ajax.

Kluivert forlot Ajax sommeren 2018 og ble kjøpt av Roma 18,75 millioner euro.