Skal ikke stå tomhendt tilbake når overgangsvinduet lukkes. (foto: united, twitter)

Solskjær skal inn med en forsterkning på topp. Moussa Dembele og Victor Osimhen har seilet opp som to sterke kandidater, nå holdes det også øye med en rimeligere løsning.

Wissam Ben Yedder.

Det er ESPNs kilde som hevder at United følger spillerens situasjon hos Monaco denne sommeren. Den franske landslagsspilleren valgte bort Sevilla for Monaco i 2019 for å styrke mulighetene sine til å spille seg til EM 2020.

Les: Solskjær har 5 spillere råklare for gjennombrudd

EM er utsatt, og Monaco er nede med kneet i en smertefull økonomisk krise. 29-åringen har kontrakt til 2024, men situasjonen tilsier at Ben Yedder er på jakt etter mer utfordring og Monaco tvunget til å frigjøre kapital på spillersalg.

Senterforwarden har fosset frem i Ligue 1 med imponerende 18 scoringer og 7 assists på 26 kamper.

Les på Popidol: Facebook har kjøpt Giphy for 4 milliarder

Ben Yedder er en rendyrket avslutter, og har en stil som vil tilføre noe nytt til United, ulik stilen til Rashford og Martial.

Ifølge ESPNs kilde er United den første klubben som kommer med en konkret interesse før sommeren. Når Monaco har forventninger om å dekke inn det meste av de rundt 330 millioner kronene de måtte ut med til Sevilla, kan vi snakke om en mye-for-pengene kandidat for United i disse pandemi-tider.

Les: Kampanjen for å holde Sancho unna United er igang