Anfield, motstandernes skrekk. (foto: united, twitter)

Liverpool-supporterne har fortrengt 2-5 tapet mot Real Madrid, 21. februar i år. Det som ikke er fortrengt, er at siden denne kampen har ingen klubber reist hjem fra Anfield med seier.

På søndag går Fulham-manager Marco Silva og gjengen ut av bortelagsgarderoben på Anfield med vissheten om at alt taler mot en seier. På fredagens pressemøte minnet Jürgen Klopp sin kollega fra London hva som venter når Fulham-gjengen går inn i en av de mest ikoniske stadionene på balløya.

LES: Stan Collymore overbevist Rasmus Højlund var en lite gjennomtenkt hasteløsning

-Dette er vårt hjem. Det skal være et tøft sted å spille. Det må være en drøm for alle spillere som er i Liverpool å spille på Anfield, men det skal faktisk være et mareritt for motstanderne, og det er det…, sier Klopp ifølge BBC.

Marco Silva prøver selvfølgelig å virke optimistisk.

-De har vært perfekte på hjemmebane så langt. Nå blir det tøft, for vi kommer til å spille vårt spill, var svaret fra Fulham-manageren.

ENGELSKE KLUBBER: Arsenal kan sette en tjukk strek over navnet til Dusan Vlahovic

Det spesielle med Anfield er nettopp at når fløyta går og Anfield skiftet drakt fra hyggelige og flotte omgivelser, har motstanderne siden februar ikke maktet å spille sitt spill.

Liverpool – Fulham