Yankuba Minteh

Redsel for slitasje etter en rekke skader på St James’ Park er årsaken til at The Magpies nå ser på alle muligheter for å øke kapasiteten.

Sandro Tonali er utstengt frem til sommeren på grunn av betting, Jacob Murphy har skadet sin skulder og er trolig ute til et godt stykke ut i 2024, Dan Burn har trøbbel med ryggen, Callum Wilson har skadet hoften, men kommer trolig tilbake i januar, Elliot Anderson har skadet ryggen, Sean Longstaff og Joe Wilcock har skadet ankelen, Sven Botman har en kneskade, Joseph Willock har en mindre helskade og Harvey Barnes er snart tilbake etter en ankel skade. – Med andre ord! – mange som ikke er tilgjengelig for øyeblikket.

Les: Football-Insider: Har gitt grønt lys for exit og endring på midtbanen

Newcastle United kjemper på flere fronter om titler denne sesongen. I Premier League ligger de riktignok på en syvende plass, syv poeng bak serielederen Arsenal, men i Champions League har de fortsatt sansen for sluttspill og i Ligacupen tar de imot Chelsea i kvartfinalen 19. desember. .

Nå ser klubben ut til å ha planlagt et «krisetrekk» for å styrke troppen til vårsesongen, når de har blitt hardt rammet av skader på sine offensive spillere. Ifølge The Telegraph handler det om å tilbakekalle det gambiske stortalentet Yankuba Minteh, som ble signert fra danske Odense BK i sommer og utlånt til Feyenoord. 19-åringen har imponert i Nederland i løpet av høstsesongen. The Telegraph har følgende overskrift «suksess» i Eredivisie.

RADIOSPORTEN: Spissen med 130 scoringer i Championship har sendt åpen søknad til Ryan Reynolds

Minteh har blitt kreditert med tre mål og to assist på 14 kamper for Feyenoord.