Ruben Neves

Newcastle var enig med sine eiere som også eier Al-Hilal at de skulle hente inn Ruben Neves på lån til klubben fra januar av. – Men den portugiske midtbanespilleren var ikke med på notene.

Ruben Neves kom til Al-Hilal fra Wolves i sommer for 47 millioner pund.

Les: Newcastle planlegger «krisetrekk»

Han overrasker alle med å si at han faktisk trives med å spille ørkenfotball. Den 28 år gammle tidligere Wolverhampton kapteinen sier han «ønsker å bli».
Det har vært spekulasjoner om at Newcastle – som også eies av Saudi-Arabias offentlige investeringsfond – ønsker å signere den portugisiske internasjonale i januar.

Men på spørsmål om det var mulig, sa Neves til BBC Sport: «Jeg går ikke».

«Jeg tror det er rykter på grunn av eieren av klubbene selvfølgelig, og fordi jeg har spilt i England også,» la han til.

«Det var Newcastle-interesse før jeg kom hit, men jeg er veldig glad for å være her, familien min er veldig glad, så jeg har det veldig bra.» (3 ganger veldig med andre ord)

Forrige uke fikk Newcastle vite at de ville være i stand til å signere spillere på lån fra sider som også kontrolleres av sine saudiske eiere i januar, etter at en avstemning fra Premier League-klubber om et midlertidig forbud mot lån fra nærstående parter ikke fikk den nødvendige støtten.

RADIOSPORTEN: Spissen med 130 scoringer i Championship har sendt åpen søknad til Ryan Reynolds

Neves kunne ha hjulpet Magpies med å fylle hullet i midtbanen skapt av Sandro Tonalis 10-måneders utestengelse for brudd på bettingreglenw – manager Eddie Howe har innrømmet at han er en beundrer av midtbanespilleren.

Men Neves – som hjalp laget sitt med å slå Riyadh-rivalene Al-Nassr 3-0 på fredag – sa: «Alt går veldig bra for meg, og jeg vil bli her.»