Skal ikke glippe på slutten, denne gangen.(foto: arsenal, twitter)

Arteta, Edu og Arsenal-eierne er sultne på titler. Supporterne er sulteforet på titler. Tronende på topp av Premier League-tabellen skal det nå rigges for å holde helt inn til trofébordet denne sesongen. I London ryddes det plass på midtbanen.

Football-Insiders kilder meldte i november at Arsenal pusher hardt for å få Aston Villa til å slippe Douglas Luiz.

LES: Overbevist Arteta signerer «Arsenals Haaland» i januar

Luiz ble hentet til balløya av Manchester City i 2017, men solgt videre til Aston Villa i 2019. Unai Emery bruker 25-åringen like naturlig som sentral midtbanespiller som defensiv midtbanespiller, så langt i sesongen har brasilianeren solide 5 scoringer på 13 Premier League-kamper.

Den hyperaktive overgangsjournalist Romano bekrefter Arsenals fascinasjon for Luiz.

-Navnet på toppen av lista hos Arsenal er Douglas Luiz. Han var allerede på lista for to år siden. Edu (sportsdirektør) og andre i klubben ser på ham som den perfekte midtbanespilleren for Arsenal. De vil love to sign him, sa Romano forrige måned på egen youtube-kanal.

Nå melder Football-Insiders kilde det ryddes vei. Jorginho har aldri skjult sitt store ønske om å returnere til Italia, der det er nok av Serie A-klubber som står klare for å signere midtbanespilleren sommeren 2024. Ifølge Football-Insiders kilde er Arsenal og Jorginho enig om at kontrakten skal løpe ut i sommer uten påvirkning.

RADIOSPORTEN: Spissen med 130 scoringer i Championship har sendt åpen søknad til Ryan Reynolds

Med The Gunners ute etter en defensiv midtbanespiller allerede i vinter, kan Jorginhos exit pushes frem til januar.