Give me fu.... the ball! (foto: united, twitter)

Stan Collymore. Dette er spissen du ikke kunne unngå å legge merke til hvis fulgte engelsk fotball på 1990-tallet. Spilleren hadde en springende karriere fra den ene til den neste klubben, men hadde noen sesonger hos Nottingham Forest, Liverpool og Aston Villa som var nok til at Collymore fikk seg et navn på balløya. I tospann med Robbie Fowler sto duoen bak 55 scoringer i 1995/96-sesongen. Nå jobber Collymore som kritisk fotballprater og analytiker, denne gangen er det Rasmus Højlund som får høre at han var en hasteløsning hos Man United.

Fem scoringer i Champions League for 20-åringen hjelper mindre når Manchester United er på god vei til å miste Europa-billett, mener Collymore. Det er den blinkende 0 scoringer i Premier League som får Collymore til å rakke ned på Uniteds rekruttering.

LES: Emmanuel Petit bekymret for Martin Ødegaard

-Rasmus Højlund til 70 millioner pund er en annen… United var enkelt sagt under press, fordi Liverpool hadde Gakpo, Man City hadde Haaland, Aston Villa hadde låst fast Ollie Watkins. Så helt plutselig var Man United sånn: «vi trenger en spiss», begynner Collymore til Caughtoffside.

ENGELSKE KLUBBER: Arsenal kan sette en tjukk strek over navnet til Dusan Vlahovic

Collymore legger skylda direkte på Erik ten Hag, for det han mener er skremmende dårlig rekruttering.

-Rekrutteringen deres har vært absolutt fryktelig, og når det kommer til stykket er det manageren som gir tommelen opp for noen av spillerne som helt tydelig ikke er klare for å spille for Manchester United, uke inn og uke ut, brummes det fra Collymore.

Newcastle – Manchester United

Nå var Stan Collymore aldri noen bestekompis med Manchester United-spillerne på gressmatta, det ser ikke ut til å ha forandret seg etter at han byttet ut shortsen med slips.