Cristiano Ronaldo har sannsynligvis spilt sin siste kamp for Manchester United, og en mulighet i Real Madrid kan nettopp ha bydd seg med at den ferske Ballon d’Or vinneren Karim Benzema nå går glipp av verdensmesterskapet med skade …

Ronaldos kontrakt i Manchester United går ut til sommeren, men den kan potensielt bli sagt opp tidligere i og med at klubben søker juridisk rådgivning etter spillerens nylige intervju med Piers Morgan. – For øyeblikket i VM med Portugal, har United bedt 37-åringen om ikke å melde tilbake for trening etter konkurransens avslutning.

Les: Har skjønt han ikke kan stanse utviklingen

Gamleklubben Real Madrid dukker opp som en reel mulighet. – Den franske superstjernen har meldt forfall fra VM på grunn av en lårskade som mulighets kan ta flere måneder å lege. En nedtur for Frankrike og en nedtur for Real Madrid som ønsker å gjenta suksessen fra sist sesong.

Det som virket som en umulighet for noen dager siden har plutselig blitt aktuelt. Ronaldo sin agent Jorge Mendes har vært frempå med tilbud til kongens klubb, men manager Carlo Ancelotti har vært klar på at de har de angriperne de trenger, det har de ikke lenger.

LES: Overgangsjournalist: Liverpool «kutter løs» midtbanespiller

«Seks måneders avtale»
«Cristianos folk har tilbudt Madrid seks måneders retur noe som gir los Blancos mulighet til å finne en langsiktig løsning. som Sport skriver: «på grunn av Benzemas alarmerende fysiske tilstand»

«Florentino Perez leter etter en spiss og har et godt forhold til Cristiano til tross for hans vanskelige avgang til Juventus i 2018.

Ronaldo scoret knapt fattbare 450 mål på 438 kamper i all konkurranse for Real i sin første periode i klubben, etter å ha kommet til fra Man Utd i en avtale på 94 millioner euro i 2009.

Real slet mot slutten av første halvdel av sesongen, med kantspiller Rodrygo som ble bedt om å bli nummer 9 i Benzemas fravær. De spanske og europeiske mesterne tapte åtte av 15 mulige poeng i inn- og utland, og ga fra seg topplasseringen i La Liga til Barcelona.