Gir applaus, men ikke forlengelse. (foto: liverpool, twitter)

Midtbanespilleren har vært hos Liverpool i snart et halvt tiår, likevel er navnet Alex Oxlade-Chamberlain ikke det første navnet som popper opp når du skal ramse opp spillere i Liverpool-troppen. Den tidligere Arsenal-spilleren har fått være med på tittel-sankingen med Jürgen Klopp ved roret, men har dessverre altfor ofte fått med seg dette fra skadebenken.

Nå har Ox vært en del av suksessen til Liverpool disse Glorious seasons, men for både spiller og manager har usikkerheten, form og skader vært krevende.

LES: Pochettino Venter tålmodig på to gigantjobber

For med snart fem sesonger i Liverpool-troppen er det skadelista mer enn 137 kamper med 17 scoringer og 15 assists som Ox først og fremst vil bil husket for av supporterne.

LES OGSÅ: Spansk media: Kan bli comeback i Bundesliga for Ter Stegen

Med kontraktsutløp sommeren 2023 er midtbanespilleren en av spillerne Klopp og gjengen må ta en avgjørelse om. Ifølge overgangsjournalist Romano har valget falt på å prioritere signering av en ny midtbanespiller. Romano hevder det på nåværende tidspunkt ikke er snakk om en potensiell forlengelse for Oxlade-Chamberlain, heller ikke utsikt for at dette endrer seg.

29-åringen var på banen 14 minutter mot Forest, 1 mot Spurs og 15 mot Southampton etter den langvarige hamstringskaden, vi håper virkelig han kan spille seg tilbake i god tid før sesongslutt. Liverpool trenger det, Ox det samme. Ikke lett å gå inn i overgangsmarkedet med en «stor skaderisiko«-merkelapp hengende på ryggen.

LES OGSÅ: Benzema trekker seg fra VM!