Erik ten Hag og Cristiano Ronaldo hadde et anstrengt forhold fra start..

Kampen mellom Aston Villa og Manchester United, spesielt de første 60 minuttene var et merkelig skue. Superstjerne Cristiano Ronaldo var kaptein og spilte fra start. – Han fikk innlegg etter innlegg som vi på godt norsk kaller en løpepasning.

Aston Villa som ikke har hentet hjem en seier på Villa Park i dette årtusenet mot Manchester United vant til slutt 3 – 1. Vi synes de taktiske valgene til manager Erik ten Hag, på spørsmål om de tidlige innleggene til Ronaldo var han enig det var dumt. – Følger i fikk et ekte Forrest Gump «Stupid is as stupid does» øyeblikk etter kampen.

Les: Blomstret opp da Lewandowski forsvant til Barcelona, nå banker Manchester United på døra
Erik ten Hag var ikke fornøyd med Manchester United-spillernes tidlige innlegg til Cristiano Ronaldo. «Det hjalp ham ikke».

Cristiano Ronaldo hadde sjansen fra start, men portugiseren fikk ikke ballen i mål. Spillerne forsøkte seg med flere innlegg. Etter kampen ble Erik ten Hag spurt om det var en bevisst taktikk å sende tidlige pasninger mot Ronaldo.

«Nei, jeg synes det var dumt å gjøre det».

«Innleveringene våre var for tidlige og for kraftige. Da hjelper vi ham ikke. Vi må legge ut til rett tid.»

«Jeg synes at vi også i andre omgang var for kjappe med innleggene. Det rette øyeblikket var fra Christian Eriksen i første omgang, da han fant det rette øyeblikket til å sende ballen inn for Cristiano ved bortre stolpe. Det var det rette øyeblikket», sier han ifølge Sky Sports.

Les: Gary Neville: -Han er typen manager som ikke vil dra før han vinner et trofé