The Gaffer. (foto: fra celtic, twitter)

Vi har ventet på det, Liverpool-supportere har mixed emotions, Aston Villa-supportere kjenner det krible i magen. Dean Smith fåe en etterfølger som skal sette spor etter seg i Premier League – igjen.

Rangers-manager Steven Gerrard har tidligere uttalt at han ikke kan lede en Premier League-klubb mot sitt Liverpool, men denne gangen kommer muligheten i en klubb som ikke akkurat skriker rival til Livepool om trofeene.

Les: Premier League-eksperten Pochettino mener Ligue 1 er råere

Ifølge The Guardian er det meste av papirarbeidet på plass hos Villa, og ansettelsen av Gerrard offentliggjøres denne uken. Liverpool-ikonet gikk ut av den trygge tilværelsen hos Liverpool i 2018 og kastet seg opp i heksegryta i Glasgow. Forrige sesong ledet 41-åringen Rangers til det etterlengtede seriegullet.

En suksesshistorie for Gerrard som nå skal fortsette hos Aston Villa. På 16. plass i Premier League har Liverpool-ikonet en utmerket mulighet til å skaffe seg erfaring også som manager i Premier League – uten den helt store risikoen.

Les på F7: West Ham får en tsjekkisk milliardær med på laget

The Guardian hevder Rangers får rundt 3 millioner pund for å la seg presse til å gi fra seg the Gaffer.

Sorry, Rangers, men å få Steven Gerrard tilbake til verdens tøffeste liga blir stort. Liverpool-supporterne kan få oppleve Gerrard tilbake på Anfield, 11. desember. Denne gangen som leder for fotballfienden.

OPPDATERT: Bekreftelsen kom allerede senere på tordag.

Les: Kan Norge slå Nederland uten Haaland?