Mester Zizou.

Da den franske eksperten på Vålerenga-hilsen og folkehelt Zinedine Zidane til tross for tilsnakk fra president Emmanuel Macron valgte å si nei takk til en kvart milliard i året for å overta Paris Saint-Germain var det lett å skjønne han hadde noe helt annet i tankene.

PSG ønsket seg en som kan ta hjem Champions League trofeet, noe 50 åringen har gjort hele tre ganger. – I tillegg har han vunnet den spanske cupen to ganger, VM for klubblag to ganger, supercupen to ganger og den spanske supercupen to ganger som manager for Real Madrid.

Les: Torgeir Børven ble for dyr

Velger drømmen fremfor en kvart milliard!

Nå kommer det frem det vi har vært klar over en stund Zinédine Zidane drømmer om å ta over rollen som Frankrikes landslagssjef etter Didier Deschamps. – Og den franske landslagssjefen drømmer om å igjen trene et klubblag.

«Jeg er ikke ferdig med «Les Bleus». Jeg vil gjør det, selvfølgelig. Jeg håper jeg kan bli trener for Frankrike en dag. Når? Det er ikke opp til meg å bestemme», sa Zidane til den franske storavisen L’Equipe.

Franskmannen hadde en enorm spillerkarriere i klubber som Cannes, Bordeaux, Juventus og Real Madrid. Han vant også VM (1998) og EM (2000) med det franske landslaget. Men karrieren er nesten enda mer imponerende som trener.

«Jeg vil slutte sirkelen min med det franske landslaget. Jeg var der som spiller, og det er det beste som har hendt meg. Virkelig, det er det største»

Les: Manchester United snakker med Dean Henderson erstatter