Kahn har definitivt gjort sitt bak kulissene. (foto: bayern, twitter)

Nå er ikke tidligere Bayern-boss Uli Hoennes av den humoristke typen når han prater om «sitt» Bayern München, spesielt ikke når det dreier seg om euros og bærekraftig drift. Samtidig som Bayern-direktørene gjentar «Lewandowski spiller ut kontrakten», kommer et bud fra en rival som i Tyskland hadde vært slått konkurs. For Hoennes blir dette komikveld med en alvorlig undertone.

På onsdag satt en glisende Bayern-boss Oliver Kahn og viste frem Sadio Mané i Bayern-drakt. Liverpool hadde latt Mané gå før kontraktsutløp fordi han ba om det. Da Kahn fikk spørsmål om dette påvirker Lewandowskis bønn om exit, kom det et bastant svar.

LES: Zinédine Zidane velger drømmen fremfor en kvart milliard

-Situasjonen har ikke endret seg. Robert har kontrakt med oss for ett år til, og vi forventer å se ham på første dag av pre-season i juli, kom det fra Kahn.

Ifølge ESPNs kilder har forholdet mellom Barca og Bayern surnet etter konflikten rundt lanseringen av Super League. Barcelona var en av initiativtakerne til det havarerte prosjektet, Bayern München ville ikke ta i denne ligaen med ildtang. Første bud fra Barca på Lewandowski ble tatt imot med irritasjon. ESPNs kilde hevder budet var på godt under de 40 millioner euros Bayern har signalisert beilere må opp i hvis det i det hele tatt skal snakkes om overgang.

LES: Stefan Ortega rykket ned fra Bundesliga – hentes til toppen av Premier League

Oliver Kahn er forsiktig hvordan han ordlegger seg om rivalen Barcelona, men tidligere Bayern-president Hoeness har ikke samme munnkurv.

-Barcelona ønsker å signere Lewandowski når de har en gjeld på 1,3 milliarder euros for seks måneder siden. I Tyskland hadde de vært slått konkurs for lenge siden. Konkursdommeren står på døra, mens de gir et bud på millioner av euros for en Bayern-spiller, sier Hoeness ifølge ESPN.

LES: Liverpool Echo: Nå som Sadio Mane drar deles kortene ut på nytt

Ikke enkelt å forstå i Bayern, nei.