Michael Edwards og Klopp.

Liverpools tidligere sportsdirektør Michael Edwards har blitt linket til både United og Chelsea siden han forlot Anfield i sommer, og 43-åringen er ettertraktet etter hans suksess med rekruttering og spillerkjøp i Liverpool.

Den tidligere Portsmouth- og Tottenham-mannen har vært arkitekten for troppen som Jurgen Klopp har hatt stor suksess med i Liverpool. Hans avgang på slutten av forrige sesong har gjort at flerre andre klubber interessert.

LES: Nok en dårlig nyhet for Manchester United!

Edwards hadde planlagt å ta et sabbatsår etter å ha forlatt Liverpool, men Chelsea vil gjerne utnevne ham som deres sportsdirektør etter Todd Boehlys overtakelse på Stamford Bridge.

United har også blitt koblet til Edwards, men Manchester Evening News forstår at klubben foreløpig ikke er ute etter å styrke sin fotballavdeling, og at Edwards er mer sannsynlig å ende opp i Chelsea.

SISTE: Manchester City veldig nær ny signering

Edwards er det siste høyprofilerte navnet som er knyttet til en lignende rolle på Old Trafford, med Paul Mitchell og Dan Ashworth som også er utpekt som kandidater. Uniteds innsats på transfermarkedet skal ha skapt frustrasjon i noen deler av klubben, særlig siden det har blitt gjort klart at John Murtough nå er ansvarlig for førstelaget i samarbeid med ten Hag.