Phillip Zinckernagel

Da den tidligere Bodø/Glimt-spilleren ikke fikk være med på opprykket til Watford før forrige sesong, tenkte vi at dansken hadde trukket det korte strået. Det viste seg at jubelsesongen på utleie til Nottingham Forets ble et minne for livet.

For første gang på tjuetre år skulle skogvokterne fra Nottingham endelig få spille under den største spotlighten. Zinckernagel gjorde sitt med 42 Championship-kamper på banen, 6 scoringer og 7 assists. Men der 27-åringen ønsket å bli med Forest videre, valgte klubben å sende ham tilbake til Watford. Tilbake, vil si også tilbake til Championship etter Watfords nedrykk denne sesongen.

LES: Liverpool-legenden Sadio Mané forklarer hvorfor det var tid for exit

Watford Observer hevder Watford ikke aktivt jobber med å selge Zinckernagel, men kommer et bud på 3 millioner pund eller mer står døra åpen.

LES: Da er Minamino klar for å pakke kofferten

Ifølge danske B.T er Zinckernagel alt annet enn lysten på reisen videre med Watford, der vingen har vært i forhandlinger med Olympiakos og Besiktas.

Den danske avisen hevder 27-åringen nå reiser til Hellas for å «se nærmere på» kontraktstilbudet fra seriemesteren Olympiakos, med en planlagt medisinsk test på torsdag. Velger Zinckernagel signering med den greske storklubben (47 ganger seriemestere!), venter et solid lønnshopp på dansken.

OPPDATERT: Der kom bekreftelsen