Ilkay Gundogan

Omtrent samtidig som Manchester City annonserer at de har forlenget med spissen Julian Alvarez frem til 2028, noe som er et år lengre enn avtalen han allerede har, er Ilkay Gündogan et skritt nærmere utgangsdøra.

Den tyske midtbanespilleren er på ugående kontrakt og kan dermed snakke med hvem han ønsker om en gratis overgang til sommeren. – Barcelona elsker gratis!

Les: Manchester United er i Roma og speider på Tammy Abraham fånyttes

Det kommer motstridende signaler fra Etihad om fremtiden til Gündogan så akkurat nå er det eneste som er sikkert, at det er usikkert hva som skjer til sommeren.

Barcelona manager Xavi Hernandez skal personlig ha tatt kontakt med Ilkay Gündogan og ifølge spanske AS gjennomført flere samtaler med det formål å lokke han til Camp Nou.

Ilkay Gündogan tjener nå 165 000 pund i uken, en lønn som Barcelona ikke kommer til å kunne betale. – Likevel tyskeren skal være villig til å gå ned i lønn for å kunne fortsette karrieren i La Liga.

Totalt har Ilkay Gündogan blitt notert for 53 mål og 37 assists på 290 kamper i City-trøyen siden han ble signert fra Borussia Dortmund i 2016.

Les: La Liga-klubber venter på storsalg hos Leeds